VV-Kuivaus osaksi Ocabia

Kiinteistövahinkojen korjauspalveluiden pohjoismainen markkinajohtaja Ocab ostaa VV-Kuivauksen. VV-Kuivaus jatkaa toimintaa samoilla periaatteilla kuin ennenkin, mutta entistä leveämmin hartein.

Ocab on Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa toimiva kiinteistövahinkojen ennaltaehkäisyyn ja korjaamiseen erikoistunut yritys, joka tarjoaa kattavat ratkaisut vesi-, palo- ja ympäristövahinkojen käsittelyyn. Ocab on toimialallaan Pohjoismaiden markkinajohtaja ja työllistää 120 toimipisteessä noin 2300 työntekijää.

– Yrityskauppa on iso askel meille molemmille osapuolille: Ocab laajentaa toimintaansa uuteen maahan, ja meille tämä tuo entistä vahvemman aseman sekä mahdollisuuden kasvuun. Kaikki VV-Kuivauksen omistajat ovat nyt myös Ocabin omistajia, joten katsomme tulevaan turvallisin mielin ja odotamme innolla yhteistyötä, sanoo VV-Kuivauksen toimitusjohtaja, yrittäjä Janne Haapamäki.

– Meissä herätti luottamusta Ocabin vahva kokemus omaisuusvahinkojen korjaamisesta, samoin kuin digitaalisten ja ESG-työkalujen kehittämiseen panostaminen. Ne tukevat kasvuamme ja parantavat tarjontaamme asiakkaille, Haapamäki jatkaa.

– Olemme erittäin iloisia voidessamme toivottaa VV-Kuivauksen tervetulleeksi ja astua samalla Suomen markkinoille. Olemme erittäin vaikuttuneita VV-Kuivauksen toiminnasta ja henkilöstön osaamisesta. Jaamme samanlaiset arvot ja kulttuurin. VV-Kuivaus on jatkuvasti laajentanut toimintaansa Suomessa ja se toimii erinomaisena alustana toiminnallemme Suomessa. Yhdessä meistä tulee entistä vahvempi kumppani asiakkaillemme ja jatkamme laadukkaiden palvelujen tarjoamista omaisuusvahinkojen korjaamisessa, sanoo Klas Elmberg, Ocabin konsernijohtaja. 

Omistusmuutoksesta huolimatta VV-Kuivauksen arki pysyy ennallaan, myös yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden näkökulmasta.

– Päivittäisessä toiminnassa mikään ei muutu, vaan samat ihmiset meillä vastaavat puheluihin ja tekevät työtä. Tulemme jatkossakin VV-Kuivauksen haalarit päällä hommiin. Muutos tulee näkymään vain positiivisesti: voimme jakaa tietoa sekä parhaita käytäntöjä ja panostaa kehittämiseen entistäkin enemmän. Kumppanikenttään pystymme tarjoamaan lisäarvoa vastuullisuuden entistäkin paremmalla huomioinnilla, sillä Ocab on siinä alan edelläkävijä, Haapamäki sanoo.

Jaettu arvopohja: henkilöstö on arvokkainta yrityksessä

Ocabia ja VV-Kuivausta yhdistävät samat arvot ja ennen kaikkea ajatus siitä, että hyvinvoiva henkilöstö on avaintekijä laadukkaiden palveluiden tarjoamisessa.

– Yrityskulttuurimme ovat erittäin yhteneväiset – oman jengin kautta syntyvät tyytyväiset asiakkaat. Laatu ja toimialaosaaminen ovat ykkösprioriteetteja, jotka luovat hyvän perustan myös kasvulle. Jaetun arvopohjan takia meillä on vahva usko yhdessä onnistumiseen. Olemme VV-Kuivauksella tehneet 11 vuotta pitkäjänteistä työtä laadun eteen, ja haluamme sen jatkuvan edelleen. Huomennakin pitää olla kiva tulla töihin! Haapamäki painottaa.

VV-Kuivaus on jo aiemmin laajentanut toimintaansa uusiin kaupunkeihin, ja Ocabin tuella jatkamme tätä strategiaa. Violetti väri Suomen kartalla tulee siis lisääntymään entisestään.

Yrityskauppa edellyttää vielä viranomaishyväksyntää, ja sen odotetaan toteutuvan syyskuussa 2024.

Lisätietoja:
Janne Haapamäki, 040 571 8570, janne.haapamaki@vv-kuivaus.fi